Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 10 oktober

10 oktober 2021 7:30

Afgelopen zaterdag speelde IVV45+1 de derby in Landsmeer tegen de roemruchte De Volewijckers 45+1 Amsterdam-Noord.
Daar IVV in een positieve flow zit werd het zoals verwacht een grote overwinning van 6-1. Dit smaakt naar meer en het vertrouwen groeit per week.

IVV2(zat) speelde ook een derby en wel tegen SDOB2 uit Broek in Waterland. Voor IVV2 was dit een grote teleurstelling, er werd nl. met 1-5 verloren.
Dus volgende week zal er tegen ZOB4 minstens een gelijkspel behaald moeten worden.

IVV3(zat) speelde tegen ONLY FRIENDS JM2. Het werd een goede overwinning voor IVV3 en de einduitslag was 0-8 voor IVV3. Het was een groot plezier om te spelen tegen de helden van Only Friends.

Ons vlaggenschip IVV1(zon) ontving VVIJ1 uit IJsselstein. IVV 1 had veel vertrouwen voor de 3de overwinning, maar VVIJ dacht hier anders over. IVV met achterin Daryl Gerritsen, Jerry Buddingh,
Danny Goedkoop en Alex Treuren. Boyd Mak, die zich niet helemaal goed voelde, begon op de bank, waardoor het middenveld bestond uit Youri Brinkman, Roy Bussman en Wessel Westerhof. VVIJ startte zeer offensief. Na 3 min. meteen een schot op de paal . Na 18 min. verving Massimo Kammeron de geblesseerd geraakte Ruben Adney.
Na 23 min. een scrimmage voor het doel van VVIJ, maar de afmaker stond niet aan de zijde van IVV. Danny Goedkoop kopte de bal net over het doel .Na 38 min. een diepe steekpass van Alex Treuren op Daniel Schermer, maar zijn schot met buitenkant ging ook langs de buitenkant van het doel .VVIj kwam net voor de rust nog op de 0-1. Zodat we de rust ingingen met een 0-1 achterstand.
Na de rust IVV onveranderd. Na 10 min een grove charge op Roy Bussman en de nr.12 van VVIJ zag geel. Na 61 min. een beter voetballend IVV, dat loon naar werken kreeg: uit een corner van Roy Bussman kopte Dylan van Os de verdiende gelijkmaker in 1-1. Even hierna een solo van Dylan van Os op links, maar Daniel Schermer kon alleen voor het VVIJ doel niet voor de 2-1 zorgen.
Het spel van VVIJ werd harder en hierdoor zag de nr. 12 geel van de warrig leidende scheidsrechter. Met npg 12 min. te gaan werden Youri Brinkman en Daniel Schermer vervangen door Mitchel Baars en Boyd Mak. Met nog een paar minuten te gaan kreeg IVV nog een vrije trap even buiten de 16 meter. Boyd Mak nam hem weergaloos, maar de keeper van VVIJ zorgde met een fraaie save dat de stand tot het einde 1-1 bleef. Beide teams waren hier tevreden mee en het gaf ook de juiste verhouding in het veld weer.

IIV2 (zon) ontving Hooglanderveen 2 uit Amersfoort. Een veel sterker IVV2 kreeg volop kansen in de eerste helft, maar het afmaken bleef achterwegen. Toch maakte Joep Petit de 1-0 en even na de rust maakte een sterk aanvallend Hooglanderveen de gelijkmaker. IVV2 herpakte zich en Mitchel Baars en Noa Bussman zorgden er nog dat het tweede uiteindelijk met 3-1 de overwinning binnen haalde. Maar zowel de trainer als de leider waren vooral in de 1ste helft niet tevreden over het gebodene spel.