Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 24 oktober

25 oktober 2021 15:00

Zaterdag 22 oktober 2021
IVV3(zat) speelde wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Wherevogels2. Het werd een spannende wedstrijd waarbij IVV3 aan het kortste eind trok en met een 4-2 overwinning de vogels richting Purmerend liet gaan. Ons 3e elftal heeft veel ambitie en staat met 4 gespeeld en 12 punten fier aan kop.

Zondag 23 oktober 2021
IVV1(zon) ontving FC Jeugd uit Ede. IVV startte met de vaste voorhoede van Ruben Adney, Daniël Schermer en Dylan van Os. Met een sterk bezette reservebank met o.a. Danny Goedkoop, Aldin Mehanovic, Massimo Kammeron, Mitchel Baars, Jamay Tol en Niels Zuidema, startte IVV vol overtuiging deze wedstrijd. Na 3 minuten kogelde Boyd Mak een schot op de vuisten van de keeper van FC Jeugd. Even later een scherpe voorzet van Alex Treuren maar Daniël Schermer kwam net tekort om de bal in te glijden. Na 12 min. een aanval over rechts en nu tikte Daniël Schermer de 1-0 in. Na 18 min een scrimmage voor het doel van FC Jeugd en topscoorder Dylan van Os tekende voor de 2-0. Na 26.min moest de uitblinkende keeper Mitchel Dijkstra gestrekt naar de hoek om de 0 te houden voor IVV. Aan de andere kant zag Dylan van Os de paal en lat in de weg staan. Even daarop weer Dylan van Os alleen voor het doel van FC Jeugd, helaas zonder resultaat. Hier had hij beter kunnen afgeven op een vrijstaande medespeler.
Ruststand 2-0. Na de rust IVV in een onveranderd opstelling. FC Jeugd zocht na de rust meteen de aanval. Na 9 min. was het weer Mitchel Dijkstra, die met een zweefduik een
vrije trap uit de bovenhoek ranselde. Na62 min. wisselde trainer Edwin Keizer, Wessel Westerhof en Youri Brinkman voor Danny Goedkoop (die verleden week de Amsterdam Marathon liep in 3 uur 53 min en 12 sec.) en Aldin Mehanovic. Bij FC Jeugd werd de nr. 8 vervangen door de nr. 7. Even hierna een uitval van Dylan van Os en weer kon Daniël Schermer er net niet bij.
Daarna een mooie voorzet van links van Ruben Adney, die door Daniël Schermer knap werd ingekopt. Stand 3-0 voor IVV. De kopjes van de tegenstander gingen omlaag en na nog een
wissel van Mitchel Baars, Massimo Kammeron en Niels Zuidema voor Dylan van Os, Roy Bussman en Alex Treuren kon Daniël Schermer bij een
mooie aanval van IVV met een assist van Mitchel Baars zijn hattrick voltooien en voor de eindstand van 4-0 zorgen.

IVV2(zon) speelde thuis tegen Abcoude2. Veel publiek en mooi weer waren de ingrediënten voor een spannende partij voetbal. De wedstrijd ging over en weer en Abcoude schuwde een
harde aanpak niet. Tevens was er een beschamende hoofdrol voor de scheidsrechter weggelegd, door 2 doelpunten van Abcoude uit een duidelijke buitenspel situatie goed te keuren.
De doelpunten van IVV werden gescoord door Noa Bussman en twee fouten van de Abcoude keeper uit eigen jeugd doorgestroomd. Eindstand 3-3. Hierdoor verspeelde IVV2 helaas onnodig 4 punten uit de laatste 2 wedstrijden.

IVV(zon)3 nam het in Landsmeer op tegen Volendam 4. Hier liep de spanning ook hoog op met een rode kaart voor een speler van Volendam. Mede door het scorende vermogen van het derde werd het een knappe 4-2 overwinning. Met doelpunten van Melle Elsemulder, Nick Koridon en Justin Vreeken. IVV 3 staat knap bovenaan met 4 gespeeld 12 punten.

IVV (zon)4 speelde al vroeg de bekerwedstrijd tegen Rood-Wit Zaanstad7. Vandaag begon de zondag met afmeldingen door ziekte en blessure van 2 spelers, gelukkig konden vrienden van andere teams nog helpen. Het begin van de wedstrijd was goed en IVV kwam op 1-0 door een doelpunt van Mart van der Meulen, helaas kon deze voorsprong niet lang vast gehouden worden en werd het snel 1-1. Toen kwamen er helaas in een paar minuten tijd 2 zware blessures met geen leuke gevolgen voor beide spelers, 2 spelers moesten naar de 1e hulp, één met een hoofdwond en één met een zware enkelblessure. Deze gebeurtenissen hadden impact op de 2e helft en werd IVV behoorlijk op de proef gesteld en kwam 1-3 achter. Vlak voor tijd maakte Terence Stroo nog de 2-3, maar uiteindelijk wordt het nog 2-4 voor Rood-Wit Zaanstad. IVV4 is nu uitgeschakeld in de beker, maar volgende week zullen in de competitie alle neuzen weer als een team de goede kant uitwijzen, om hierin ongeslagen te blijven.