Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen en opening nieuwe kantine

9 november 2021 17:00

Zaterdag 6 november 2021
IVV45+1 ging naar Amsterdam Oost om het op te nemen tegen Geuzen Middenmeer. Altijd een zware tegenstander, maar IVV45+1 zit in een goede flow
en toonde dit ook op het veld. Met goed verzorgd voetbal en veel inzet behaalde IVV een 2-5 overwinning. De laatste 4 overwinningen hebben ervoor gezorgd
dat onze ploeg op de 2e plaats staat.

IVV3 ontmoette thuis WV-HEDW20. Het derde behaalde een verdiende 5-0 overwinning en het was een lust voor het oog om deze doelpunten machine te zien.
IVV3 staat fier aan kop in de competitie.

Zondag 7 november 2021
IVV1 speelde in ons sportpark tegen SO Soest dat met 3 punten minder ook hoog op de standenlijst stond. Vooraf een probleem daar keeper Kevin Berrevoets en
Wessel Westerhof bij een verkeersongeval betrokken waren. Gelukkig geen ernstige blessures en konden beide spelers beginnen aan de wedstrijd en daar was het
publiek blij om. Bij IVV startte Danny Goedkoop in de basis. IVV zette meteen druk en dit leidde na 7 min. via een pas van Massimo Kammeron op Daniël Schermer,
die iedereen zijn hielen liet zien en knap voor de 1-0 zorgde. Na 13 min een solo van Dylan van Os waarbij Daniël Schermer de terug springende bal in het doel tikte. 2-0.
IVV bleef de aanval zoeken en na 22 min. een voorzet van Roy Bussman op Daniël Schermer die met een goed schot zijn 2e hattrick voor IVV voltooide 3-0.
SO Soest was het even volledig kwijt en binnen de minuut een voorzet van Dylan van Os, die door Massimo Kammeron verzilverd werd, 4-0.
Vlak voor de rust nog een schot van Dylan van Os tegen de lat, dus we gingen rusten met een stand van 4-0.
IVV na de rust onveranderd . Achterin bij IVV speelden Brinkman, Gerritsen en Goedkoop een goede partij voetbal. Bij OS Soest zag nr. 14 geel wegens irritant gedrag.
Na 20 minuten tikte Dylan van Os een voorzet van Massimo Kammeron tegen de lat. Na 25 minuten werd Danny Goedkoop uitgekapt en maakte Soest de 4-1.
Met nog 20 minuten te gaan werden Alex Treuren(licht geblesseerd), Wessel Westerhof en Massimo Makkeron vervangen door Jeffrey Buddingh, Aldin Mehanovic
en Mitchell Baars. IVV bleef sterker en goed voetballen. Na een scrimmage voor het doel van Soest was het Dylan van Os ,die met een hard schot van de 5-1 zorgde.
Vlak voor tijd werd een diepe bal van Jerry Buddingh verzilverd door Daniël Schermer, stand 6-1. Hierna nog 2 wissels t.w. Roy Bussman en Youri Brinkman voor
Niels Zuidema en Max van de Velden. Eindstand 6-1 na een uitstekende wedstrijd van IVV, waarbij met name de 1e helft van een zeer hoog niveau was.

IVV2 ontving Sporting Martinus 2. Het 2de speelde met veel inzet en de wedstrijd ging over en weer. Na een ongelukkige goal kwam IVV 0-1 achter. Mitchel Baars scoorde 2x
en de sterk spelende David de Kooy 1x met een prachtige kopbal uit een mooie pass van Nick van Oort, einduitslag 3-1. Aan het einde stonden leider Theo Massa en de
trainers Trevor Strobbe en Herman van Oort te glimmen van trots.

IVV3 loerde op de koppositie en deze jonge ploeg maakte gehakt van De Meteoor 3. Doelpuntenmakers: Coen Bijvoet ,Luca Bruinesteijn en Melle Elsenmulder 2x tekenden
voor de 5-2 overwinning.

IVV4 speelde thuis tegen AGB7 uit Amsterdam West. Na verleden week een vervelende wedstrijd was er nu geen houden aan. Met 4 doelpunten van Terence Stroo,
4 van Thierry Schneider, Thijs de Vries 2x en Tom Hartog 2x werd de einduitslag maar liefst 12-2. Coach Marc Zwaak kon hier goed mee leven en dit was te zien in de 3de helft.

Opening nieuw kantine
Na de wedstrijden de opening van de hernieuwde kantine door onze burgermeester Léon de Lange en jeugdspeler Gijs Schreuder, en dit werd met veel publiek een heerlijk feest
mede door de 4 overwinningen. En iedereen was apetrots om na maanden hard werken dit nieuwe pronkstuk te aanschouwen. CHAPEAU voor iedereen. !!!!!!!!