Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 13-14 november

15 november 2021 11:00

Zaterdag 13 november 2021
IVV45+1 vertrok in de winning mood, de laatste 4 wedstrijden waren gewonnen, naar Amsterdam-West om tegen AGB45+2 te voetballen.
Ze kwamen echter van een koude kermis thuis, want er werd kansloos met 6-0 verloren. Ondanks veel inzet en strijd kon IVV er niets aan veranderen.
De IVV All Stars zullen deze week keihard trainen om volgende week zaterdag de overwinning binnen te slepen.

IVV2 ontving TOB2 uit Tuindorp Oostzaan. En ook hier was de tegenstander de betere ploeg. Het werd een duidelijk 1-5 verlies. Dus dat wordt de
volgende wedstrijd een revanche.

IVV3 speelde tegen DEVO58-5. IVV3 zit volop in een goede flow en ook vandaag werd het een mooie 5-1 overwinning. Na de wedstrijd was het dankzij
de door IVV3 geregelde lokale zanger, Patrick Zwierski, heel gezellig in de kantine van IVV. Het was ook niet aan de tegenstander te merken dat ze
verloren hadden, want ze genoten volop mee van de versnapering en de muziek in de 3de helft, sportieve tegenstander.

IVV1 bekerde tegen de zaterdag 1ste klasser Zuidvogels uit Huizen, tevens koploper in hun klasse Zaterdag 1A .IVV moest Ruben Adney (wereldreis),
Alex Treuren (gekneusde rib) en Wessel Westerhof (knieblessure) missen. IVV begon met Jerry Buddingh en Aldin Mehanovic in de basis. Na 3 minuten
Keek IVV al tegen een 0-1 achterstand aan. De bal werd goed doorgekopt door één van hun aanvallers en we waren achterin nog niet helemaal scherp, waardoor
hun andere aanvaller alleen op keeper Mitchel Dijkstra kon aflopen en hem verschalkte met een goede lob.
Zuidvogels heeft een gedegen ploeg met een sterke ervaren achterhoede van lange mannen met snelheid en voorin twee snelle buitenspelers. Maar IVV was
voetballend zeker niet de mindere ploeg, de 1e helft ging het redelijk gelijk op, terwijl de 2e helft volledig werd gedomineerd door IVV. Voorin zat het echter
niet mee en konden Daniël Schermer, Dylan van Os en Massimo Kammeron bij een aantal goede loopacties het net niet vinden.
Na de rust verving Mitchell Baars, onze spits Daniël Schermer, die met een lichte liesblessure werd gespaard. 2e helft werd veel druk gegeven door IVV, waar de
slag op het middenveld, waar aanvoerder Roy Bussman een sterke partij speelde, maar veel kansen werden er niet gecreëerd. Een mooie voorzet van Roy Bussman
met een teenlengte gemist door de inkomende Jerry Buddingh. Trainer Edwin Keizer probeerde met enkele wissels nog de gelijkmaker te forceren:
Niels Zuidema kwam er in voor Massimo Kammeron, Max v.d. Velden kwam erin voor Jerry Buddingh. Zuidvogels maakte in de laatste minuut dankbaar gebruik
van het aandringen van IVV, met een snelle counter kwam de 0-2 op het scorebord. Trainer Edwin Keizer was toch tevreden gezien de inzet en het vertoonde spel
van IVV tegen de koploper van de 1e klasse. Eindstand 0-2 en hiermee gaat IVV niet door met bekeren, en kan zich volledig focussen op de competitie.

Donderdag 11 november 2021
IVV2(zon) bekerde in Koog aan de Zaan tegen KFC2. Het werd een nare wedstrijd met een heel vervelende en slechte scheidsrechter. De uitslag was 2-1 en het
IVV doelpunt werd gescoord door Mitchel Baars.

Zondag 14 november 2021
IVV4 speelde thuis tegen Rood Wit Zaanstad 5. Vandaag zat er zand in de doelpuntenmachine. Na een 0-1 ruststand werd het nog 1-1 door Terence Stroo en
miste IVV nog zelfs een penalty Uiteindelijk wist de tegenstander nog 1 x het net te vinden en daarmee de overwinning binnen te slepen, eindstand 1-2.

Vooruitblik 20/21 november 2021
Volgende week een klein programma, vanwege een inhaalweekend.

IVV45+1 speelt uit tegen Vlug en Vaardig en moet minimaal met een gelijkspel naar Landsmeer komen. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

IVV2(zat) gaat naar Zaandam om het op te nemen tegen ZCFC3. Hier moet een gelijkspel haalbaar zijn. Aanvang van de wedstrijd is 14.45 uur.

IVV3(zat) is niet te stoppen en speelt thuis tegen Monnickendam 3. De 3 punten zullen in Landsmeer blijven. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

IVV1(zon) speelt donderdag 18 november in Amstelveen een oefenwedstrijd tegen AMVJ 1. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur.