Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 26/27 maart 2022

28 maart 2022 16:45

Zaterdag 26 maart 2022
IVV2 speelde in Landsmeer tegen ZOB4 uit de Zuid-Oost Beemster. Altijd een zware tegenstander en ook nu trok IVV aan het kortste eind en moest genoegen
nemen met een 3-5 nederlaag.

Koploper IVV3 speelde in Amsterdam-Oost tegen de nummer 2 van de stand Wartburgia7. En ook hier was er geen twijfel over de uitslag het werd een klinkende
0-3 overwinning voor IVV. Hiermee verstevigde IVV3 haar koppositie en lijkt dit team rechtstreeks af te stevenen op het kampioenschap.

Zondag 27 maart 2022
IVV1 ging na een uitgebreide lunch in Café de Driesprong naar Ede met de spelersbus, aangevuld met de trouwe supportsschare. IVV op de 2e plaats en FC-Jeugd onderaan.
Zonder de geschorste Massimo Kammeron en de op vakantie zijnde Jerry Budding maar met Youri Brinkman en Ruben Adney in de basis. FC-Jeugd begon met
de wind in de rug en zette IVV onder druk. Na 13 min. stelde IVV orde op zaken en een aanval via Ruben Adney belandde bij Daniel Schermer, die uit de draai fraai voor 0-1 zorgde.
IVV had hierna meer balbezit en FC-Jeugd hanteerde de lange bal met de wind mee, maar zij konden het niet afmaken. Met nog 3min. te gaan een snelle aanval via
Roy Bussman en Daniel Schermer bracht Wessel Westerhof in stelling en hij rondde knap af en bepaalde de ruststand op 0-2.
Na de rust IVV onveranderd. IVV nu met de wind mee. IVV kreeg kansen via Daniel Schermer en Ruben Adney, maar zonder resultaat
In de 70ste minuut een voorzet van Youri Brinkman en in de scrimmage zorgde Daniel Schermer met zijn 2e doelpunt van de dag voor 0-3.
FC-Jeugd bleef echter strijden en zag dat beloond met een doelpunt 1-3. Alex Treuren, Aldin Mehanovic en Daniel Schermer werden nog vervangen door
Noa Bussman, Max v.d.Velde en Niels Zuidema. Vlak voor het einde zorgde Wessel Westerhof met zijn 2e doelpunt van de dag nog voor de terechte 1-4 overwinning.

IVV3 speelde een regelrechte derby tegen de Meteoor3. Met veel machtsvertoon gingen de 3 punten door een 0-7 overwinning naar Landsmeer. KLASSE!!

IVV4 speelde in Amsterdam-West tegen AGB7. Een hele nare wedstrijd, die ingekort werd met 22 minuten en een 0-9 overwinning opleverde.
Doelpunten makers waren Scot Bolderink, Thijs de Vries, Mark Verkerk en Terence Stroo met een 5 klapper.
Het bezoek aan de bierfabriek als teamuitje was zeer succesvol.