Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag 19 juni

20 juni 2022 9:15

Vandaag 19 juni de laatste wedstrijd voor promotie naar de 1ste klasse. Op neutraal terrein bij ADO ‘20 in Heemskerk. Tegenstander HSV uit Heiloo, dat als 4de was geëindigd in de reguliere competitie. De opening met een scala aan vuurwerk van beide teams. IVV zonder de op vakantie zijnde Daniel Schermer. Dylan van Os kon de belangrijkste wedstrijd van het seizoen zijn kunnen tonen op zijn favoriete plaats in de spits. Na 5 min. het 1ste gevaar voor het doel van IVV. Langzaamaan kreeg IVV meer grip op HSV en er kwamen kansen voor van Os, Westerhof en Danny Goedkoop met een kopbal. Na 20 min/een uitval van HSV en Mitchell Dijkstra toonde zijn kunnen. Na 22 min. Een mooie voorzet van Westerhof, die door Dylan van Os hoog in de lucht met een kopbal tot de 1-0 leidde.
IVV voetbalde beter en HSV zocht het met de lange bal.

Ruststand 1-0 voor IVV.

IVV na de rust onveranderd en HSV zocht met de wind in de rug het IVV-doel. Alex Treuren zag ongelukkig geel dit overkwam de moegestreden Youri Brinkman ook. Na 12 min. ging HSV 2 X wisselen. Met nog 20 min. te gaan een mooie voorzet. Dylan van Os werd nog gevloerd in de 16, maar de scheidsrechter wuifde het weg. Boyd Mak werd vervangen door Aldin Mihanovic HSV zag bij een schot de paal in de weg staan . In de laatste minuten werd een HSV-speler in de 16 van IVV onderuitgehaald dus penalty. De spits twijfelde niet en het was 1-1. Dus weer verlengen. Youri Brinkman werd vervangen door David Kooi, die met zijn lengte veel nuttig werk deed. Mitchell Dijkstra speelde een puike wedstrijd door veel goede reddingen in het IVV-doel. Op het einde van de 1stverlenging werd Mitchel Baars nog vervangen door zijn broer Stefan Baars. In de 2de verlenging schoot Roy Bussman de bal bij een vrije trap over het HSV-doel. Beide teams raakten vermoeid en met nog 5 min te gaan was het een mooie aanval van IVV over diverse schijven.
Waarbij uiteindelijk Stefan Baars de trekker trok en met een hard schot door een woud van spelers voor de 2-1 zorgde. Het werden nog 5 spannende minuten waarbij IVV toch als overwinnaar tevoorschijn kwam.

Eindstand 2-1 voor IVV en voor het eerst in 102 jaar is IVV 1ste klasser. PROFICIAT!!!!!!!!!!. Na afloop waren er bloemen en de champagne flessen van sponsor Novo Chartering t.w. Wolter Bakker knalden dat het een lieve lust was. Tevens de L.O.L bedankt voor de opnames tijdens de wedstrijd. KLASSE !!!!!