Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag 16 juni

17 juni 2022 9:30

Voor een plaats naar de finale van a.s. zondag. In de competitie wonnen beide teams 1 X van elkander. IVV met van een schorsing teruggekeerde Danny Goedkoop. Voorin Westerhof, Schermer en van Os. Veel publiek langs het kunstgrasveld waren de ingrediënten voor een mooie avond. Beide teams gingen meteen volop de aanval. Na 5 min een snelle aanval van Theole maar Mitchell Dijkstra tikte de bal mooi uit het doel. Na 17 min. Het eersste schot van Daniel Schermer op het Theole doel. Even later zag Schermer een mooi schot over het doel gaan. IVV voetbalde beter en Theole was gevaarlijk met snelle counters. Ruststand 0-0. Na de rust IVV onveranderd. Danny Goedkoop zag geel en de strijd werd harder. Theole scoorde na 9 min. uit een buitenspelpositie. Mitchell Baars was erin gekomen voor Jerry Buddingh. Na 30 min een mooie aanval via Roy Bussman op Mitchel Baars, doch hij schoot naast. Met nog 10 min tegaan kwam Aldin Mihanovic erin voor Wessel Westerhof. Even voor tijd was Daniel Schermer te individualistisch zonder resultaat. Het werd dus verlengen 2 x 15 min. Een lob van Roy Bussman ging net over het doel .Beide teams kregen krampjes en David Kooy kwam er in voor Dylan van Os.Beide teams kregen kansen doch de afmaker ontbrak. Ook in de 2de helft van de verlenging was het een open strijd met een beter IVV. Aldin Mihanovic zag geel wegens te veel inzet en de laatste minuut brak aan. Een lange bal van rechts viel voor het Theole doel en er werd door de scheidsrechter hands geconstateerd in de 16 meter. Met nog 48 sec.te gaan penalty. Daniël Schermer nam zijn verantwoording en schoot nu wel met 100% overtuiging de bal tegen het net. 1-0. Alles wat IVV was vierde feest en de tegenstander Theole viel als een geheel door de teleurstelling neer op het veld. IVV gaat dus naar de finale voor een plek in de 1ste klasse.

Vooruitblik.
A.s zondag ontmoeten we HSV uit Heiloo,dat gisteren met 2-0
van Vios Warmenhuizen won. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van ADO’20 in Heemskerk. Aanvang o.v 14.00 uur
Prachtig weer en een unieke gelegenheid om IVV naar de 1ste klasse te ondersteunen. TOT ZONDAG IN HEEMSKERK!!!!!!!!