Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 3 & 4 december 2022

6 december 2022 15:45

Zaterdag 3 december 2022
IVV2 ontmoette in Landsmeer KFC2 uit Koog aan de Zaan. IVV2 voetbalt zeer wisselvallig maar zaterdag was het weer positief met als gevolg een 2-0 overwinning. Dit met goed voetbal en als een echt team opererend.

IVV3 ontving OFC3 . Een regelrechte derby, die bol stond van de spanning. IVV startte met 10 man wegens het ontbreken van een teamspeler, die te lang bij de kapper zat. Voor de rust nam IVV door Desmond Bakker de leiding. Na de rust werd de wedstrijd harder en OFC maakte gelijk. Toch kwam IVV nog aan de leiding, doordat Tom Donderwinkel in de 16 onderuit werd gehaald en Desmond Bakker de toegekende strafschop benutte, 2-1. Hierna werd de wedstrijd er niet vriendelijker op en besloot de goed leidende scheidsrechter Zwaak de wedstrijd op tijd te beëindigen. Eindstand 2-1.

Zondag 4 december 2022
IVV1 ging naar Uitgeest en nam het op tegen Uitgeest1. IVV met 12 punten en Uitgeest met 2 punten. IVV startte in dezelfde opstelling als verleden week tegen De Meer. Koud weer en weinig publiek waren de slechte ingrediënten. Beide teams aanvallend ingesteld met een beter spelend IVV. Na 5 min. een goede voorzet van Raymond Mensah, die door Dylan van Os strak werd ingekopt, 0-1. Na 25 min kon Roy Bussman een goede actie niet afmaken. Na 20 min. werd Daniël Schermer in de 16 meter onderuit gehaald. Penalty. Na de misser van de vorige keer nam Daniël Schermer toch weer het voortouw en schoot nu hard en geconcentreerd de 0-2 binnen. Even later was het Luca Bruijnesteijn die voorgaf en Wessel Westerhof kopte de 0-3 binnen. Ruststand 0-3.
Na de rust IVV onveranderd. IVV speelde een beetje powerplay echter zonder resultaat. Na 10 min. een aanval via Luca Bruijnesteijn, die door Daniël Schermer uit de draai achter keeper Sam Heijne werd geschoten, 0-4. Met nog 20 min te gaan werd Dylan van Os door Mitchell Baars vervangen. Even hierna een voorzet van Daniël Schermer, die door Mitchell Baars werd afgerond, 0-5. Hierna wisselde trainer Pronk nog Youri Brinkman, Wessel Westerhof en Luca Bruijnesteijn voor Jerry Buddingh, Aldin Mehanovic en David Kooij. Zij konden echter geen verandering meer in de stand brengen. IVV ging met de overwinning naar Landsmeer en zal volgende week in de thuiswedstrijd tegen het slecht presterende SDZ wederom voor een overwinning zorgen!!!

IVV2 speelde tegen Sporting 70-2. Het werd na een geweldige partij voetbal een 3-2 nederlaag. Dit was zeer onverdiend mede door de vreemd leidende scheidsrechter. De doelpunten van IVV werden gescoord door Stefan Baars (penalty) en Tim Mak.

IVV3 ging naar Purmerend en speelde tegen Purmerend3. Na enige overwinningen vond het 3de zijn Waterloo en liep tegen en 4-2 nederlaag aan. Bij de volgende wedstrijd zal er zeker revanche volgen.

IVV4 ging naar Purmerend en speelde daar tegen Wherevogels2. Het werd een klinkende 0-4 overwinning door een assist van Thierry Schneider was het Dennis Plat, die voor de rust voor 0-1 zorgde. Na de rust was het de man of the match Terence Stroo, die met een zuivere hattrick voor
0-4 eindstand zorgde. Nog steeds ongeslagen! Hoe lang nog???