Wedstrijdverslagen 10 & 12 december 2022

12 december 2022 10:00

Zaterdag 10 december 2022
IVV3 speelde tegen Kadoelen4. Een regelrechte derby waarbij het altijd spannend is. IVV3 komt er zachtjes aan beter in en krijgt ook weer
zelfvertrouwen. Dit was ook dit weekend want Kadoelen4 kreeg geen kans en het derde ging met een verdiende 2-4 overwinning naar Landsmeer.
Eenheid en inzet waren de ingrediënten voor deze verdiende overwinning.

IVV2 tegen DZS3 ging niet door.

Zondag 11 december 2022
IVV1 speelde een thuiswedstrijd tegen SDZ1. IVV met 15 punten en SDZ met 5 punten. Dus wederom een echte 6 punten wedstrijd.
IVV met in de achterhoede Raymond Mensah en op doel Kevin Berrevoets, wegens ziekte van Mitchell Dijkstra. Na 8 minuten werd Luca Bruijnesteijn
in de 16 meter onderuit gehaald en Daniël Schermer nam de penalty, met zelfvertrouwen maakte hij geen fout en zorgde voor de 1-0.
Na 16 minuten veel gestuntel bij IVV in de achterhoede, echter zonder resultaat voor DZS. Na 17 minuten werd een SDZ’er in de 16 meter van IVV
niet goed behandeld en ook hier een penalty. Geen fout en het stond 1-1. Na 18 minuten ging nr. 8 eruit en kwam nummer 18 erin bij SDZ.
Na 35 min een geöliede aanval van IVV over Daniel Schermer en Dylan van Os zag zijn harde werken beloond door doeltreffend de laatste tik te geven 2-1.
SDZ ging volop in de aanval en IVV loerde op de counter. In de 43ste minuut zag Luca Bruijnesteijn zijn harde schot in het zijnet van SDZ belanden.
Ruststand 2-1 en IVV na de rust onveranderd. Beide teams zochten de aanval en nr. 5 bij SDZ zag geel. Met nog 20 min te gaan werd Luca Bruinesteijn
gewisseld voor Mitchell Baars. SDZ gaf het nog niet op en IVV moest achterin opletten. Even later een schot van Mitchell Baars, doch de SDZ keeper liet
zich niet verschalken. Met nog 3 minuten te gaan door geklungel in de SDZ achterhoede ontfutselde een zeer actieve Dylan van Os de bal en zette
voor op Daniël Schermer, die zonder aarzelen zijn team op 3-1 zette. Inmidels was Jerry Buddingh erin gekomen voor Raymond Mensah en verving
Aldin Mihanovic de moegestreden Wessel Westerhof. De einduitslag was 3-1 voor IVV en zij deden wat nodig was nl. 9 punten behalen uit de laatste 3
wedstrijden van onderin staande verenigingen. De winterstop komt en we hebben 18 punten uit tien wedstrijden en staan hiermee op een prachtige
4e plaats van de ranglijst. Wie had dat verwacht???

IVV2 speelde thuis tegen VSV2 en stond na 8 minuten met 0-2 achter. Mede door de slecht leidende scheidsrechter werd het tweede benadeeld en
verloor uiteindelijk met 1-3 van een beter VSV2. Rowdy Lucken was nog de pineut en ging met zowel een doelpunt als een gebroken neus van het veld af.

IVV3 speelde tegen Zeeburgia10 en zij gingen voor de overwinning en dit lukte. Het werd een 6-1 overwinning door doelpunten van Thomas Heijermans (2),
Davy Mertens, Melle Elsenmulder en Gino Karch en een eigen doelpunt van Zeeburgia zorgden voor het halve dozijn. Scheidsrechter was Marc Zwaak.

IVV4 was vrij wegens afzeggen van Volendam 5 .