Op deze zaterdag werden alle wedstrijdenafgekeurd.

Zondag 12 maart 2023

IVV1 ging naar Hoofddorp voor de spannende apotheose voor de 2e periodetitel en nam het op tegen de nummer 4

van de ranglijst Hoofddorp1. IVV begon met Dylan van Os in de basis voor Luca Bruijnesteijn, die op de bank begon.

Na 2 minuten een prachtige aanval van IVV, Daniël Schermer verlengde de bal goed naar Roy Bussman, die de bal

knap de 16 ingooide en Dylan van Os de bal goed teruglegde op Boyd Mak, die met een geplaatst schot de 0-1 maakte.

Na 15 minuten zag Tobias de Jong van Hoofddorpgeel. Beide teams zochten de aanval, waarbij Hoofddorp elkaar

beter vond dan IVV. Na 19 minuten ging Daniël Schermer, na een mooie pass van Dylan op het Hoofddorp doel af,

doch zonder resultaat. Daniël en Dylan kregen nog een keer een goede kans om de 0-2 te scoren, waarbij met name

de laatste leek in te houden richting de keeper van Hoofddorp. Na 32 minuten gaf Jerry Buddingh te veel ruimte aan

Jeremiah Kigongo, die geheel vrijstaand de 1-1 kon inschieten.Hiervoor had Wessel Westerhof nog geel ontvangen.

Ruststand 1-1. Na de rust IVV onveranderd. Na 3 minuten een steekbal achter de defensie van IVV, waar het

buitenspel leek, maar niet voor werd gevlagd en Khali Elmont profiteerde hiervan, tussenstand 2-1. Na 6 minuten

verving Luca Bruijnesteijn Youri Brinkman. Hoofddorp bleef de beter voetballende ploeg en IVV ging met de

lange diepe bal op zoek naar de gelijkmaker. Even later hield Mitchell Dijkstra IVV in de race met een geweldige

snoekduik. In de alles of niets kreeg Danny Goedkoop onterecht geel. Met nog 8 minuten te gaan maakte Jerry

Buddingh een inschattingsfout en kopte de bal in het eigen doel, 3-1. Wessel Westerhof en Dylan van Os werden

nog vervangen door David Kooy en Massimo Kammeron. Ook bij Hoofddorp werd nog 3 maal gewisseld.

Het einde kwam voor IVV na veel inzet dus met een 3-1 nederlaag en geen 2de periodetitel.

IVV2 ging naar het Olympiaplein in Amsterdam en nam het op tegen Swift 2, de nummer 2 van de ranglijst. IVV

Kwam 0-1 voor door een een doelpunt van Marca Kroes, maar vlak voor rust maakte de ervaren tegenstander gelijk.

In de 2de helft ging het niet goed en eindigde de wedstrijd ondanks goed voetbal en veel inzet naar de verkeerde kant

en won Swift met 3-1.

IVV4 ging naar Broek in Waterland en de tegenstander was daar SDOB3. In de rust keken de mannen tegen een 1-0

achterstand, maar na de rust stelde coach Marc Zwaak en zijn team orde op zaken en zorgde Terence Stroo met 2

doelpunten voor 1-2 en waren het Remy Elsenmulder die met een lob en Desmond Bakker, die voor de uiteindelijke

2-4 overwinning zorgden.