Landsmeer

Zaterdag 25 maart 2023

Van IVV2 en IVV3 helaas geen info ontvangen.

Zondag 26 maart 2023

IVV1 nam het op tegen kampioenskandidaat AGB1 uit Amsterdam West. De 4de zware tegenstander op rij.

Zonder de geschorste Boyd Mak,die niet vervangen werd door Aldin Mehanovic en met Emre Bilgin,

Dean Huisman en Mitchel Baars in de basis begon IVV aan de wedstrijd. In de 1ste helft IVV

met de wind tegen. Na 2 minuten schoffelde keeper Dagasan Mitchel Baars in de 16

meter onderuit en na overleg met de grensrechter kreeg IVV een penalty, de keeper zag i.p.v. rood de

gele kaart.  De penalty werd genomen door Daniël Schermer en het stond 0-1 voor IVV.

Hierna zette AGB met goed voetbal IVV onder druk. Na 26 min .kwam de gelijkmaker via Meric Hursut,

die de bal op Biberoglu legde en deze tikte de bal binnen. 1-1. Na 32 minuten redde Mitchel Dijkstra met

een fraaie save een schot van Jordan de Jong. Met nog 10 minuten te gaan wederom een goede voorzet en

weer was het Biberoglu die met een goed schot voor de 2-1 zorgde. Ruststand 2-1.

Na de rust IVV onveranderd en nu met de wind in de rug moesten er kansen komen. Amghar el Yettefti zag

al snel geel en IVV trachtte met lange ballen en veel inzet de gelijkmaker te forceren. Doch vele

kleine foute passes zorgde er voor, dat AGB ook kansen kreeg. Daniël Schermer en Emre Bilgin kwamen

alleen voor de AGB keeper, maar zij konden het niet afronden. Met nog 20 minuten te gaan kwam

Dylan van Os erin voor de moegestreden Dean Huisman. Roy Bussman zag een mooi schot goed

gepakt door keeper Dagasan. Met nog 15 minutenstond de hele achterhoede van IVV met de handen

omhoog doch de scheidsrechter liet doorspelen en Mitchel Dijkstra was met een goede save de redder.

Emre Bilgin werd licht geblesseerd en nog vervangen door Jerry Buddingh. Met nog 5 minutenwas

het hands van een AGB’er in de 16 meter dus wederom strafschop. Daniël Schermer plaatste zich achter

de bal en zag met zijn lichaam achterover de bal over gaan. Een grandioos gemiste kans op het

eigenlijk verdiende gelijkspel!!! Eindstand 2-1.

IVV2 speelde ook in Amsterdam West tegen AGB2. Dit werd na een harde wedstrijd een verdiend gelijkspel

met als doelpuntenmakers Massimo Kammeron, Tim Mak en Luca Bruijnesteijn. AGB eindigde de wedstrijd

door 2 rode kaarten met 9 man.

IVV3 zag zijn Waterloo in Koog aan de Zaan tegen KFC3. Het werd een krappe 2-1 nederlaag.

IVV4 verloor in Zaandam tegen Hercules4 voor het eerst in 16  maanden. De tegenstander kon na een

goede wedstrijd met 2-1 naar de kleedkamer gaan. Voor IVV was het Dennis Plat die voor de goal van IVV zorgde.

Eindstand 2-1.