Wedstrijdverslagen 1 & 2 april 2023

3 april 2023 19:45

Landsmeer

Zaterdag 1 april 2023

IVV2 speelde tegen Volendam5 . Een goede wedstrijd met kansen aan beide zijden. Helaas voor IVV gingen de 3 punten naar Volendam met een eindstand van 4-5.

IVV3 ontving in Landsmeer TOB2. Een regelrechte derby en met een goede instelling bleven de punten in Landsmeer. Het werd een verdiende overwinning 4-2 voor het 3e elftal.

Zondag 2 april 2023

IVV1 streed in Wormerveer tegen Fortuna Wormerveer. IVV met 19 gespeeld en 29 punten en Fortuna 19 gespeeld en 22 punten. IVV met Emre Bilgin, Mitchell Baars en Dean Huisman in de basis. Een straffe wind over het veld en Fortuna had het in de 1stehelft de wind in de rug .Fortuna aanvallend ingesteld en IVV zocht sporadisch de counter. Na 15 min. zag Raymond Mensah geel. Even later solo van Riedewald  tot de 16 meter en Tringo Schut liet Mitchell Dijkstra kansloos, 1-0. Fortuna werd mede door de harde wind sterker en achterin moest IVV alle zeilen bijzetten. Dean Huisman had het als linksbuiten moeilijk en zocht vaak het middenveld op waar hij thuishoort. Ruststand 0-1. Na de rust bracht IVV Dylan van Os als vervanger

van Dean Huisman. In de 2de helft werd IVV met de wind mee sterker en er kwamen kansen. Een schot van Dylan van Os werd nog gekeerd door de goed keepende Sem Grapendaal. Na 18 minuten een harde strakke corner op links van Roy Bussman op Daniel Schermer, die hard koppend voor de 1-1 zorgde. Even later Daniël Schermer alleen voor de keeper echter zonder resultaat. Hierna viel Daniël Schermer licht geblesseerd uit voor Luca Bruijnesteijn. Met nog een kwartier te gaan was het een lange bal van Daryl Gerritsen in de 16 meter

en tot grote verwondering van al het IVV publiek viel de bal in één keer in het Fortuna doel, 1-2.

Met nog 19 minuten te gaan was het een hard schot van Emre Bilgin, gestopt door de keeper maar Dylan van Os ramde de rebound tegen het net, 1-3. Emre Bilgin werd nog vervangen door Aldin Mehanovic en Jerry Buddingh verving Raymond Mensah. Even voor tijd kwam Mitchell Dijkstra nog in beeld, door een goede save. IVV ging met goed voetbal en inzet in de 2de helft verdiend met de 3 punten naar Landsmeer, waar een feestje was in De Driesprong.

IVV2 ging naar de bollenstreek en nam het op tegen Hillegom3. Het 2de zit duidelijk in een goede flow en liet er geen gras over groeien door 2 doelpunten van een uitblinkende Thijs de Vries en 1 x Luca Bruijnesteijn was de 1-3 zege een feit en zijn ze zo goed als zeker van handhaving in de reserve 1e klasse.

IVV3 speelde in Wormer tegen WSV30-5. Altijd een moeilijke tegenstander en het werd ondanks een goede inzet en hard werken een 4-2 nederlaag.

IVV4 ging naar Purmerend en ontmoette daar de nummer 2 van de ranglijst en dus rivaal Purmerstein3.

Het werd een spannende strijd met als uitslag een gelijkspel van 2-2. Doelpuntenmakers voor IVV waren Desmond Bakker en Thierry Schneider zorgde voor de gelijkmaker. IVV4 blijft kampioenscandidaat!!!