Home

IVV Landsmeer zoekt enthousiaste trainers bovenbouw (Hoofdklasse)

7 april 15:15  Voor verschillende teams in de bovenbouw (hoofdklasse) zoekt IVV trainers. IVV is een ambitieuze dorpsclub waar plezier en gelijke kansen voor spelers voorop staan. We timmeren de laatste jaren hard aan de weg. Zo is het 1e team in 3 jaar tijd van de 4e naar de 2e klasse gepromoveerd. Ook de jeugdopleiding wordt steeds professioneler. Dit heeft geresulteerd in een top 200 plek in de lijst van best presterende amateurclubs van Nederland. Hier doen meer dan 3000 clubs aan mee. Van een trainer verwachten wij dat hij/zij: - (Bij voorkeur) in het bezit is van minimaal TC3 - Goede sociale vaardigheden heeft - Gericht is op de ontwikkeling van de individuele speler - Twee keer in de week traint (met optie op een derde keer) en zaterdag zijn/haar team coacht Wil je samen met ons verder bouwen aan onze jeugdopleiding, dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt je voetbal-cv mailen naar clubinfo@ivvlandsmeer.nl.

250x gelezen

Jumbo Plemp hoofdsponsor jeugdafdeling IVV

31 maart 22:00  Vrijdag 26 maart werd de overeenkomst tussen Jumbo Plemp en IVV ondertekend. Deze overeenkomst houdt in dat Jumbo Plemp met ingang van 1 september 2021 voor een periode van 3 seizoenen hoofdsponsor van de jeugdafdeling van IVV zal worden. Onderdeel van de samenwerking is dat elke zaterdag vers fruit ter beschikking gesteld wordt aan alle jeugdteams. Een mooi voorbeeld van het stimuleren van vitaliteit, zeker in deze tijden. Mede door de sponsoring van Jumbo Plemp zal de jeugdafdeling van IVV verder verbeterd kunnen worden.

41x gelezen

IVV contracteert Alex Treuren als Hoofdtrainer Onderbouw

27 maart 12:15  Gisteren werd op kantoor van hoofdsponsor SKA het contract getekend tussen IVV en Alex Treuren. Hiermee wordt Alex Treuren vanaf volgend seizoen Hoofdtrainer Onderbouw. In die rol wordt hij o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid en het begeleiden en opleiden van de onderbouwtrainers. De afgelopen twee seizoenen gaf Alex al circuittraining aan de spelers van de Mini's, O8 en O9, wat hij ook het komende seizoen zal blijven doen. Het aanstellen van Alex past bij de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding. We wensen Alex veel succes en plezier in deze nieuwe rol.

108x gelezen

Crowdfunding-actie: Verbouwing voor een moderne en duurzamere IVV kantine

24 maart 13:30  Verbouwing voor een moderne en duurzamere IVV kantine: Beste IVV’ers, vrienden van de club, omwonenden, Mei 2021 starten wij met het opknappen van de buitengevel en het dak van de kantine om hier een moderne en duurzame kantine van te maken! Het plan is de bestaande gevelbekleding te vervangen door duurzame verticale houten delen welke op een nieuw geïsoleerde achter constructie worden aangebracht. De buitengevel wordt voorzien van nieuwe kunststof buitenkozijnen met HR++ isolatieglas. Het dak wordt voorzien van isolatie en een nieuwe 2-laagse dakbedekking. Hierdoor is de buitenschil van de kantine geheel geïsoleerd en voldoet deze aan de norm voor 2023 om minimaal aan Energielabel C te voldoen. Doordat de nieuwe houten gevelbekleding natuurlijk zal vergrijzen past deze perfect in het mooie sportpark De Breek. Aan de achterkant van de kantine aan de zijde van het hoofdveld, op de hoek, zal een prachtig overdekt buitenterras worden gerealiseerd. Met een hapje of een drankje op het buitenterras kijkend naar ’t Vlaggenschip van de club of naar één van de wedstrijden van onze talenten uitkomend in één van de jeugdelftallen. Hoe leuk is dat! De werkzaamheden willen wij gereed hebben medio augustus 2021. Wij zullen ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen eind augustus met leuke activiteiten de nieuwe kantine feestelijk openen mits corona dit toelaat. Wij hebben de financiën voor een groot deel rond en zijn nog op zoek naar een bedrag van € 25.000,- of meer. Om dit moois te realiseren vragen wij u om de club hierbij te ondersteunen. Donatie mogelijkheden: A: U doneert € 25,- aan de club t.b.v. de verbouwing. Hiervoor ontvangt u 5 consumptiebonnen. B: U doneert € 50,- aan de club t.b.v. de verbouwing. Hiervoor ontvangt u 10 consumptiebonnen. C: U doneert € 100,- aan de club t.b.v. de verbouwing. Hiervoor ontvangt u 20 consumptiebonnen. (De consumptiebonnen zijn geldig tot eind 2022). D: U doneert tenminste € 250,- hiervoor zijn wij in gesprek om een ruimte op de wand in de kantine te reserveren waar alle Vrienden van de Club zullen worden weergeven. Heeft u andere ideeën?? Neem contact op met de vereniging. Contactpersoon Denis Brouwer t. 06-53 50 08 89. Wij hopen op uw bijdrage om de kantine weer van deze tijd te maken!! #IVVLANDSMEER #FORTHEFUTURE #CROWDFUNDING #DONEREN #METELKAARVOORELKAAR Voetbalvereniging IVV| Sportpark 5 | 1121 MS Landsmeer | info@ivvlandsmeer.nl www.ivvlandsmeer.nl | IBAN NL19 RABO 0103 2993 78 |BIC RABONL2U| KvK 40531680

245x gelezen

Top 200 Amateurclubs: IVV werkt aan de jeugdafdeling

19 maart 14:15  De ranglijst met de top 200 Amateurclubs kende in 2021 maar liefst 20 verenigingen uit de regio Groot-Amsterdam. Stuk voor stuk lieten zij zien op de goede weg te zijn. Wij spreken de komende weken met de twintig gelukkige clubs over het succes. Waar zijn zij tevreden over? En op welke vlakken valt nog winst te boeken? IVV drong voor het eerst in de clubhistorie de ranglijst binnen. De vereniging uit Landsmeer timmerde de laatste jaren vooral met zijn seniorenteams aan de weg en kwam grotendeels daardoor in de top 200 te staan. “Ik ben zeer tevreden met die positie, zeker als je weet dat er meer dan 3000 clubs meedoen”, vertelt voorzitter Denis Brouwer trots. “Je ziet dat onze seniorenteams, waaronder het eerste en tweede elftal, al jarenlang uitstekend presteren. Bovendien blijven we een duidelijke groei zien in het aantal ingeschreven seniorenteams. Zo zien we elk seizoen een extra seniorenteam erbij komen, wat ook dit seizoen weer het geval is.” Over de jeugdafdeling is Brouwer eveneens tevreden, al ziet hij daarin nog voldoende verbeterpunten. De komende jaren wil IVV onder meer de betrokkenheid bij die teams vergroten. Bovendien hoopt Brouwer het niveau van de trainingen te verhogen. “We hebben in ons dorp een aantal ervaren trainers lopen, zoals Ale van der Zee en Dick Alberts. Zij kunnen op een ideale manier onze huidige trainers begeleiden met hun oefenstof. Daarnaast zijn we van mening dat de beste trainers wellicht niet op de O13, O15, O17 en O19 moeten staan, maar juist op de O9, O10 en O11. Dat zijn vaak de leeftijden waar spelers het meeste kunnen leren.” Uiteindelijk hoopt Brouwer dat de jeugdspelers doorstromen naar de A-selectie, waardoor het gehele niveau van de vereniging verder stijgt. “Daarvoor moeten onze jeugdteams het liefst op Vierde Divisie-niveau spelen. Het primaire doel is om één tot twee spelers per jaar uit onze jeugdopleiding te laten doorstromen naar het eerste team. Zij hoeven niet meteen in het basisteam te komen, maar moeten wél deel uitmaken van de selectie. Op die manier moeten we profiteren van de ontwikkeling van onze jeugdafdeling.” Ook probeert IVV voormalig spelers van de club terug te laten keren. Zo maakt Dean Huisman komende zomer de overstap van SDZ naar IVV. “Dean speelde vroeger bij onze vereniging en is echt een jongen van de club. Het is prachtig dat hij terugkomt.” De huidige 192ste plek smaakt voor Brouwer naar meer. “In 2022 hopen we in de top 100 te staan. Het is wellicht ambitieus, maar daar gaan we voor.”

79x gelezen

Update IVV velden

16 februari 17:15  Vanaf woensdag 17 februari mag er weer gevoetbald worden op het kunstgras. Op bepaalde plekken ligt er nog wel wat sneeuw. Deze plekken moeten vermeden worden. Het is ook niet de bedoeling om de sneeuw weg te vegen, want daarmee beschadig je het kunstgras. De sneeuwplekken dus gewoon met rust laten. Alle grasvelden (dus inclusief het trainingsveld tegenover de kantine) zijn nog steeds afgekeurd. Tot en met vrijdag 19 februari mag er op geen enkel grasveld getraind worden. Of er zaterdag onderlinge wedstrijden op gespeeld kunnen worden is nog de vraag. Hiervoor volgt komende vrijdag nog een herkeuring door de gemeente en onze consul.

114x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!