Home

Nieuw seizoen 2022 - 2023

8 augustus 16:30  Het nieuwe voetbalseizoen staat alweer voor de deur en voor het eerst in de geschiedenis spelt IVV1 in de 1ste klasse van de zondag afdeling van de KNVB. De wedstrijden zullen van hoog niveau zijn en de selectie is reeds in volle voorbereiding.meer »

263x gelezen

Vrijwilligersbeleid IVV voor het seizoen 2022/2023

1 augustus 9:45  Voordat het seizoen van start gaat willen wij alvast toelichting geven op het aangepaste vrijwilligersbeleid van IVV.

134x gelezen

Overlijdensbericht van de heren Piet Visser en Hans Tang

18 juli 12:15  Wij hebben het trieste nieuws ontvangen van het overlijden van de heren Piet Visser en Hans Tang, beiden met een verdienstelijk IVV-verleden. Piet Visser heeft zich jarenlang ingezet als bestuurslid, vrijwilliger en scheidsrechter bij vooral veel jeugdwedstrijden. Verder was hij fervent supporter van zijn zoon Edwin Visser, jarenlang vaste keeper van het 1e elftal van IVV. Hans Tang is in de jaren zestig jarenlang vaste keeper geweest van het 1e elftal van IVV en speelde in het team met andere bekende IVV’ers als Jaap Schreuder, Jan Wals, Jaap en Rikus Bekebrede en Simon Bruin. Ons gedachten gaan uit naar de nabestaanden van de heer Visser en Tang en wensen hen veel sterkte met dit grote verlies. Namens bestuur van IVV Denis Brouwer Voorzitter v.v. IVV

129x gelezen

Wedstrijdverslag 19 juni

20 juni 9:15  Vandaag 19 juni de laatste wedstrijd voor promotie naar de 1ste klasse. Op neutraal terrein bij ADO ‘20 in Heemskerk. Tegenstander HSV uit Heiloo, dat als 4de was geëindigd in de reguliere competitie. De opening met een scala aan vuurwerk van beide teams. IVV zonder de op vakantie zijnde Daniel Schermer. Dylan van Os kon de belangrijkste wedstrijd van het seizoen zijn kunnen tonen op zijn favoriete plaats in de spits. Na 5 min. het 1ste gevaar voor het doel van IVV. Langzaamaan kreeg IVV meer grip op HSV en er kwamen kansen voor van Os, Westerhof en Danny Goedkoop met een kopbal. Na 20 min/een uitval van HSV en Mitchell Dijkstra toonde zijn kunnen. Na 22 min. Een mooie voorzet van Westerhof, die door Dylan van Os hoog in de lucht met een kopbal tot de 1-0 leidde. IVV voetbalde beter en HSV zocht het met de lange bal. Ruststand 1-0 voor IVV. IVV na de rust onveranderd en HSV zocht met de wind in de rug het IVV-doel. Alex Treuren zag ongelukkig geel dit overkwam de moegestreden Youri Brinkman ook. Na 12 min. ging HSV 2 X wisselen. Met nog 20 min. te gaan een mooie voorzet. Dylan van Os werd nog gevloerd in de 16, maar de scheidsrechter wuifde het weg. Boyd Mak werd vervangen door Aldin Mihanovic HSV zag bij een schot de paal in de weg staan . In de laatste minuten werd een HSV-speler in de 16 van IVV onderuitgehaald dus penalty. De spits twijfelde niet en het was 1-1. Dus weer verlengen. Youri Brinkman werd vervangen door David Kooi, die met zijn lengte veel nuttig werk deed. Mitchell Dijkstra speelde een puike wedstrijd door veel goede reddingen in het IVV-doel. Op het einde van de 1stverlenging werd Mitchel Baars nog vervangen door zijn broer Stefan Baars. In de 2de verlenging schoot Roy Bussman de bal bij een vrije trap over het HSV-doel. Beide teams raakten vermoeid en met nog 5 min te gaan was het een mooie aanval van IVV over diverse schijven. Waarbij uiteindelijk Stefan Baars de trekker trok en met een hard schot door een woud van spelers voor de 2-1 zorgde. Het werden nog 5 spannende minuten waarbij IVV toch als overwinnaar tevoorschijn kwam. Eindstand 2-1 voor IVV en voor het eerst in 102 jaar is IVV 1ste klasser. PROFICIAT!!!!!!!!!!. Na afloop waren er bloemen en de champagne flessen van sponsor Novo Chartering t.w. Wolter Bakker knalden dat het een lieve lust was. Tevens de L.O.L bedankt voor de opnames tijdens de wedstrijd. KLASSE !!!!!

347x gelezen

Wedstrijdverslag 16 juni

17 juni 9:30  Voor een plaats naar de finale van a.s. zondag. In de competitie wonnen beide teams 1 X van elkander. IVV met van een schorsing teruggekeerde Danny Goedkoop. Voorin Westerhof, Schermer en van Os. Veel publiek langs het kunstgrasveld waren de ingrediënten voor een mooie avond. Beide teams gingen meteen volop de aanval. Na 5 min een snelle aanval van Theole maar Mitchell Dijkstra tikte de bal mooi uit het doel. Na 17 min. Het eersste schot van Daniel Schermer op het Theole doel. Even later zag Schermer een mooi schot over het doel gaan. IVV voetbalde beter en Theole was gevaarlijk met snelle counters. Ruststand 0-0. Na de rust IVV onveranderd. Danny Goedkoop zag geel en de strijd werd harder. Theole scoorde na 9 min. uit een buitenspelpositie. Mitchell Baars was erin gekomen voor Jerry Buddingh. Na 30 min een mooie aanval via Roy Bussman op Mitchel Baars, doch hij schoot naast. Met nog 10 min tegaan kwam Aldin Mihanovic erin voor Wessel Westerhof. Even voor tijd was Daniel Schermer te individualistisch zonder resultaat. Het werd dus verlengen 2 x 15 min. Een lob van Roy Bussman ging net over het doel .Beide teams kregen krampjes en David Kooy kwam er in voor Dylan van Os.Beide teams kregen kansen doch de afmaker ontbrak. Ook in de 2de helft van de verlenging was het een open strijd met een beter IVV. Aldin Mihanovic zag geel wegens te veel inzet en de laatste minuut brak aan. Een lange bal van rechts viel voor het Theole doel en er werd door de scheidsrechter hands geconstateerd in de 16 meter. Met nog 48 sec.te gaan penalty. Daniël Schermer nam zijn verantwoording en schoot nu wel met 100% overtuiging de bal tegen het net. 1-0. Alles wat IVV was vierde feest en de tegenstander Theole viel als een geheel door de teleurstelling neer op het veld. IVV gaat dus naar de finale voor een plek in de 1ste klasse. Vooruitblik. A.s zondag ontmoeten we HSV uit Heiloo,dat gisteren met 2-0 van Vios Warmenhuizen won. De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van ADO’20 in Heemskerk. Aanvang o.v 14.00 uur Prachtig weer en een unieke gelegenheid om IVV naar de 1ste klasse te ondersteunen. TOT ZONDAG IN HEEMSKERK!!!!!!!!

96x gelezen

Wedstrijdverslag zondag 12 juni

13 juni 13:30  Vandaag ontmoette IVV voor nacompetitie naar de 1ste klasse Den Helder uit Den Helder. Den Helder gaf binnen de minuut zijn visitekaartje af door bij een voorzet de bal langs de lat te zien gaan. Zachtjes aan werd IVV echter sterker en Den Helder zocht met lange ballen het IVV doel. Na 12 min. een schot van Boyd Mak ,maar keeper Jelmer Philip was attent. Na 16 min een corner van Den Helder en de doorkopbal belandde in het IVV DOEL 0-1. Even later een vrije trap voor IVV even buiten de 16 maar Boyd Mak schoot naast. Ruststand 0-1.Na de rust een onveranderd IVV en IVV zette druk met de wind mee. Kansen kwamen er en Den Helder trachtte met lange ballen de bakens te verzetten. NA 20min een strakke voorzet van Jerry Buddingh doch Wessel Westerhof schoot over het doel Even Later een solo van Dylan Van Os doch echter zonder resultaat met nog 20 min kwam Aldin er in voor Wessel Westerhof. Met nog 15 min. te spelen ontving. Ben van Steinvoorden na 2 X geel de rode kaart Even hierna werd Jerry Buddingh vervangen door David Kooij. En deze drukte zijn stempel op de wedstrijd door met een doorkopbal voor 1-1 te zorgen en met een assist Daniel Schermer in staat te stellen voor de 2-1. Met nog 4 min te gaan zette Daniel Schermer David Kooi in stelling voor de 3-1. Den Helder had eraan geroken maar moest even voor het einde toe zien hoe Daniel Schermer met een geroutineerde lob voor 4-1 zorgde. Waar niemand meer op gerekend had geschiedde IVV speelt verder. A.s. donderdag 16 juni ontvangen we Theole uit Tiel in een thuiswedstrijd voor een plek in de finale voor promotie naar de 1ste klasse. Een zware tegenstander, die we in de competitie met wisselend succes bestreden. Komt het zien en steun onze jongens op donderdagavond in het sportpark in Landsmeer!!!!!

366x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!