Vaste vrijwilligers gezocht - IVV Landsmeer

Vaste vrijwilligers gezocht

Deze zomer wordt onze kantine opgeknapt, met als doel een aangename plek te creeëren voor onze spelers, ouders en gasten. Ouders hebben verzocht om openstelling op woensdagmiddag en de spelers van de seniorenteams willen graag op donderdagavond gezellig napraten/naborrelen als de training is afgelopen. Verder zijn er natuurlijk de zaterdag en zondag waarop onze thuiswedstrijden plaatsvinden.

Aangezien er op dit moment geen vaste kantinebeheerder is, is er een groep vaste vrijwilligers nodig die, al dan niet aangevuld met ouders en seniorenspelers, de kantinebemensing voor hun rekening nemen.  

Waar denken we dan aan?

  • mensen voor de woensdagmiddag van 16.00 - 19.00 uur, die in een koppel van twee eens per 4 weken de kantine voor hun rekening nemen.
  • mensen die eens per 4 weken aangevuld met een speler uit de seniorenteams op de donderdagavond van 19.00 - 23.30 uur de bar bemensen.
  • mensen die in een koppel van twee 6 zaterdagen per jaar een dienst doen van 08.00 - 13.00 uur of van 13.00 - 18.00 uur. Aan elk koppel worden 2 ouders toegevoegd.
  • mensen die op de zondag de opening van de kantine voor hun rekening willen nemen. De tijden op zondag zijn verschillend, namelijk van 09.00 - 13.30 uur en van 13.30 - 18.30 uur als het 1-ste elftal thuis speelt en van 09.00 - 15.00 uur als het 1-ste elftal niet thuis speelt.


Heb je tijd en zin?

Stuur een mail aan Betina Zeldenthuis: b.zeldenthuis@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!