Kleding

Beste leden van IVV,

Drie jaar geleden hebben een aantal sponsoren, Hegron Cosmetics, Jumbo Landsmeer, Poeliersbedrijf Rob Lelie, Q-dance en SWI (Sneek Houthandel), het mogelijk gemaakt dat de gehele jeugd van IVV in een compleet nieuw outfit is gestoken. Wij willen nogmaals deze sponsoren ontzettend bedanken voor deze genereuze donatie. Dit is logischerwijs een eenmalige actie geweest en hebben we al snel een kledingfonds opgezet om op termijn een nieuwe outfit te kunnen aanschaffen. Door veel leden is hier eenmalig €17,50 in gestort, maar door voortschrijdend inzicht hebben we gekozen voor een andere opzet (zie hieronder) en is hiermee het kledingfonds opgeheven. Uiteraard zullen we de leden die de bijdrage van €17,50 hebben betaald, volledig compenseren en het bedrag retourneren.

 

Inleveren van de huidige kleding en tas

Het gehele huidige pakket aan kleding, inclusief tas, dient te worden ingeleverd bij IVV, dit geldt ook voor de spelers die vertrekken bij IVV of stoppen met voetbal. Het pakket is als volgt samengesteld:

Tenue
Trainingspak
Tas 
De sokken hoeven niet te worden ingeleverd.

 

Inleverdagen

De spullen kunnen uitsluitend op onderstaande datum worden ingeleverd:

Woensdag 10 juni 18.15 - 19.30 uur
Donderdag 11 juni 18.15 - 19.30 uur
In het nieuwe seizoen, 2020-2021 is het niet toegestaan om de oude kleding te dragen. Daarom dien je alles in te leveren op bovenstaande datum.

 

Nieuwe samenwerking tussen Banne Sports, JAKO en IVV

In de bijlage zien jullie de nieuwe outfit van IVV voor de gehele jeugd. Het ziet er fantastisch uit en super scherp geprijsd! De samenwerking met Banne Sports heeft nog meer voordelen voor alle IVV-leden, daarover lees je meer in de bijlagen.

 

Bestellen en passen nieuwe outfit

We hebben een nieuwe website ontwikkeld voor het bestellen van de kleding en je kunt altijd naar de winkel van Banne Sports in het winkelcentrum van Banne Buiksloot. Daarnaast hebben we twee pasdagen georganiseerd bij IVV op:

Zaterdag 13 juni van 09.00 – 13.00 uur
Woensdag 17 juni van 15.00 – 20.00 uur
Wij hopen jullie allemaal weer snel gezond en fit te ontmoeten langs de velden van IVV. Voor nu, ondanks de bijzondere tijden, een fijne zomervakantie toegewenst.

Namens het bestuur van v.v. IVV

Denis Brouwer

Bijlagen:

- Nieuwsbrief sport2000 

- IVV Clubkleding flyer 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!