Vrijwilligerstaken

Links: Handleiding vrijwilligers (iOS) ---- Handleiding vrijwilligers (Android)


Beste leden van IVV,

 

Het voetbalseizoen gaat bijna weer van start en ook de taken en functies die horen bij onze vereniging worden weer opgestart.

De kantine is bijna klaar, hier is hard aan gewerkt afgelopen maanden en deze mag en kan gelukkig weer geopend worden, het resultaat is prachtig!


Ook ontvang je binnenkort weer de contributie nota en net zoals de afgelopen jaren wordt aan de leden een vrijwilligersbijdrage gevraagd van EUR 30,00 voor het vervullen van 2 vrijwilligerstaken per jaar.

IVV heeft als vereniging veel vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden, er is veel te doen binnen de vereniging!

 

Maar voor welke vrijwilligerstaken kun je je nu eigenlijk opgeven en hoe kun je dit doen?

 

Om dit seizoen meteen goed van start te gaan willen wij hiermee de vrijwilligersapp introduceren zodat je je kunt inschrijven op een eenvoudige manier.

Deze vrijwilligers taken staan in de Voetbal.nl app deze heb je misschien al want de KNVB zet hier ook de voetbalwedstrijden in per team. In deze app kun je aangeven wanneer je kunt en welke taak je wilt doen.

 

Wij hebben bij deze mail een bijlage gedaan waarin wordt uitgelegd hoe je deze app kunt downloaden en hoe je je kunt inschrijven voor de vrijwilligerstaken.  Bijlagen: Handleiding vrijwilligers (iOS) ---- Handleiding vrijwilligers (Android)

 

Welke vrijwilligerstaken zijn er nodig bij IVV:

Naast de vaste vrijwilligers zoals de coördinatoren, trainers, leiders (seizoenstaken) zijn er tijdens de competitie en toernooien nog taken zoals:

  • Kantinedienst: je draait een dienst met een vaste vrijwilliger, je staat achter de bar of in de keuken en draait een paar uur mee in de kantine. Je kunt bijvoorbeeld inschrijven als je zoon of dochter die ochtend of middag thuis speelt en er zal altijd gelegenheid worden geboden om een deel van de wedstrijd te gaan kijken. Leuk zou het zijn als je dit met een aantal ouders kunt doen van een team.
  • Host op zaterdag: je coördineert deze ochtend (tijdens de jeugdcompetitie) samen met een vaste vrijwilliger waar de teams spelen, welke kleedkamer het team heeft en assisteert bij vragen van de teamleiders. Verder loop je mee of alles in orde is op de velden.
  • Scheidsrechter bij de jeugdelftallen: er staan hier verschillende tijdvakken voor genoemd in de app, de scheidsrechtercoördinator zal met jou overleggen welke wedstrijd je fluit. Uiteraard kun je hier aangeven welke wedstrijd je zelf graag wilt fluiten.
  • Werkzaamheden tijdens een toernooi: Als er een toernooi is zal dit gepubliceerd worden op de voetbal.nl app en dan kun je je voor deze dagen inschrijven om te helpen in de kantine alles klaarzetten of helpen opruimen na het toernooi.
  • Schoonmaken/ opruimen van de keuken: dit is 2x per jaar nodig, voor de winterstop en aan het einde van het seizoen.

Wegens de corona was het vorig jaar haast niet mogelijk om je vrijwilligersbijdrage terug te verdienen van afgelopen seizoen, hierdoor bieden wij dit jaar de mogelijkheid om deze alsnog terug te krijgen als je 2 extra vrijwilligerstaken doet.

 

Als je je vrijwilligersdiensten wilt afkopen voor dit seizoen of je doet al een seizoenstaak, wil je ons dan een e-mail sturen naar: vrijwilligers@ivvlandsmeer.nl

 

Wij willen je vragen om je op te geven via de Voetbal.nl app voor 12 september a.s. zodat wij er met zijn allen weer een mooi seizoen van kunnen maken.

Door dit met elkaar te doen wordt IVV nog een gezelligere club!

Als je vragen hebt over de voetbal.nl app klik dan op deze link https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/folders/9000176171 en ons kun je natuurlijk ook mailen: vrijwilligers@ivvlandsmeer.nl

 

Wij wensen iedereen een mooi seizoen toe!

 

Hartelijke groet,

Het vrijwilligersteam

Marcel, Barry, Rowdy en Claudia

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!