16 mei 2022 9:15

Donderdag 12 mei 2022

Afgelopen donderdag speelde IVV1 tegen Weesp1 in Landsmeer. De uitwedstrijd werd ruim gewonnen dus normaal gesproken niets aan de hand.
Maar op ons slechte kunstgrasveld kwam IVV van een koude kermis thuis. IVV trachtte voetballend de zege binnen te halen, maar Weesp
speelde zeer verdedigend en hanteerde de lange bal en had hiermede succes. In de 1ste helft een beter IVV en Daniel Schermer Dylan van Os
kregen kansen maar zonder resultaat. Ruststand 0-0. Na de rust Mitchel Baars voor de tegenvallende Dylan van Os. Na 30 min kwam Weesp met
een snelle uitval op 0-1. Met nog 15 min. een vrije trap van Weesp en in de scrimmage werd het 0-2. Alex Treuren zag nog geel en met nog 10 min.
een vrije trap van Roy Bussman, die er in eens in ging. 1-2. IVV ging van banque spelen en zag Mitchel Baars nog voor 2-2 zorgen. Maar één minuut
voor tijd vergat IVV de verdediging goed te houden en Weesp profiteerde hiervan door bij een snelle uitval de 2-3 in te tikken. Een onnodige en dure
nederlaag in de strijd voor het kampioenschap!

IVV2 speelde tegen Ouderkerk2 en zette de zegenreeks voort door met 4-3 te winnen. De doelpuntenmakers waren Rowdy Lücken 2x en Max v.d. Velden en
Zino de Groot.

Zaterdag 14 mei 2022
Afgelopen zaterdag speelde IVV45+1 tegen Durgerdam en zij kwamen met een  nederlaag van 5-0 weer richting Landsmeer.

IVV2 ging naar Edam en daar was EVC3 na een spannende strijd met 3-2 de overwinnaar.

IVV3 ontving Zeeburgia6 en liet mede door de kampioensaspiraties niets heel van de tegenstander. Met een 6-2 overwinning kon na de uitreiking van de grote
beker door John Hinten en Dick Alberts het feest beginnen met veel drank, een band en een zanger gingen de voetjes van de vloer. Een mooi seizoen werd met
een daverend feest afgesloten in de kantine.
PROFICIAT  IVV3 van de zaterdag met een geweldig seizoen en een mooi eindresultaat!!!

Zondag 15 mei 2022
Afgelopen zondag speelde IVV1 thuis tegen PVCV1.Een gelijkspel was de uitwedstrijd, dus we waren gewaarschuwd.
Bij IVV Niels Zuidema en Mitchel Baars in de basis, Alex Treuren, Boyd Mak waren door blessures niet aanwezig. We moesten winnen om mee te blijven doen
met promotie. In de 1ste helft kregen Daniel Schermer en Dylan van Os vele kansen, maar het geluk en de nauwkeurigheid ontbrak. Ruststand 0-0.
Na de rust Ruben Adney voor Niels Zuidema. Wederom een zelfde spelbeeld maar in de 6ste minuut een goed genomen corner van Roy Bussman, die door
Danny Goedkoop in het doel werd gekopt 1-0. Achterin bij IVV viel het harde werk op van Jerry Buddingh. Even voor het einde maakte Daniel Schermer
de 2-0 met een goed geplaatst schot langs keeper Kraamer. IVV speelde de wedstrijd degelijk uit en de eindstand was 2-0.
Met nog 3 wedstrijden te gaan blijft de spanning aanwezig voor het kampioenschap!!!

IVV2 ging naar Amsterdam en nam het op tegen Swift2. Zij liepen na een goede wedstrijd tegen een 4-2 nederlaag aan. De doelpuntenmakers waren
Max v.d. Velde en Stellios Saridakis.

IVV4 speelde tegen Rood Wit Zaandstad6 en liet hun kampioensgevoelens niet verpesten en ging met een 3-3 gelijkspel naar Landsmeer.
Doelpuntenmakers waren Terence Stroo 2x en Thierry Scheider.