Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 13 november 2022

14 november 2022 13:45

Zondag 13 november speelde IVV1 tegen Fortuna Wormerveer in Landsmeer. Prachtig voetbalweer en veel publiek waren de mooie ingrediënten voor een fijne wedstrijd. IVV met 9 punten en Fortuna met 8 punten, dus een echte 6 puntenwedstrijd. IVV startte met Emre Bilgin in de basis en Jerry Buddingh zat op de bank. Na 5 min. Het eerste schot van Emre Bilgin op het Fortuna doel Even later schoot een speler van Fortuna de bal over het IVV doel. Na 12 minuten gaf IVV volop ruimte aan de aanval van Fortuna en zij aarzelden niet en het was 0-1. Fortuna W zocht met lange en diepe ballen de aanval en IVV bleef maar in de breedte spelen zonder gevaar. De eerste snelle aanval van IVV over rechts leverde gevaar op doch zonder resultaat. Even later zag Boyd Mak geel door een onnodige overtreding. Ruststand 0-1. IVV na de rust met Jerry Budding erin voor Youri Brinkman. IVV bleef in de breedte spelen en Fortuna met goed bezette vleugels zocht het IVV doel met diepte in het spel. Na 10 minuten werd de tegenvallende Emre Bilgin (geblesseerd ) vervangen door Luca Bruinestein, die met veel energie inviel. Na 12 minuten had IVV pech bij een kopbal, die net overging. In de 60ste minuut werden Dylan van Os en Wessel Westerhof vervangen door Mitchell Baars en Aldin Mihanovic. In de 70 ste minuut zag Alex Treuren nog geel en werd even later vervangen door Raymond Mensah. Deze gaf gelijk zijn visitekaartje af door achterin snel en goed handelend op te treden. Fortuna zocht de counter en IVV trachtte met goed voetbal nog te gaan voor een gelijkspel. Beide teams kregen nog kansen en bij IVV kwam Daniel Schermer nog 2 maal in goede scoringspositie echter zonder resultaat. IVV verloor helaas deze 6 punten wedstrijd met veel inzet van een beter en directer spelend Fortuna Wormerveer. Eindstand 0-1. Er zijn bij IVV te veel spelers die denken met 80% inzet de wedstrijd te kunnen winnen, dat is echter niet zo in deze eerste klasse. Dus volgende week 200% inzet tonen en als team Vitesse’22 bevechten, want dat wordt weer een lastige tegenstander.

IVV2 speelde tegen Hillegom3. IVV met in de basis Raymond Mensah en Mitchell Baars. Zoals elke week een goed spelend IVV2 behield de 3 punten in Landsmeer door doelpunten van Dean Huisman en Mitchell Baars (2) en als resultaat een 3-2 overwinning. Met een voetballend team en met een goede inzet zorgt IVV2 er voor, dat er goede punten worden gepakt.

IVV3 speelde tegen WSV30 5 en het derde scoorde er door Guillaume v.d Poel, Remy Elsmulder, Danny Mertens een prachtige omhaal, Melle Elsmulder en Arjan Rebdjan lekker op los. Eindstand 5-1 .

IVV4(zon) ontving Purmerstein3 en dit was een zware kluif met een te rechte einduitslag van 1-1. Trainer /Coach en scheidsrechter Marc Zwaak zag Jelle Bakker het IVV doelpunt maken. Maar het vierde houdt met goed voetbal en de ongeslagen status de kampioensdrang er goed in.