Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen 26 & 27 november 2022

29 november 2022 13:00

Zaterdag 26 november 2022
IVV2 speelde in Broek in Waterland tegen SDOB2. Altijd een lastige tegenstander, waarbij IVV2 uiteindelijk met een gelijkspel
2-2 naar Landsmeer ging. Een goed resultaat geeft hoop voor de toekomst.

IVV3 ging naar ZVC22-3 en deze tegenstander liet niet toe, dat IVV3 in zijn spel kon komen. Het werd uiteindelijk een duidelijke
5-1 nederlaag. Maar niet getreurd er komen betere tijden.

Zondag 27 november 2022
IVV1 speelde thuis tegen De Meer1. IVV met 9 punten en de Meer met 4 punten. Voor IVV een heel duidelijke opgave om de
3 punten in Landsmeer te houden. In de basis Raymond Mensah en Luca Bruijnesteijn. Op de bank Jerry Buddingh en Alex Treuren.
De 1ste 20 minuten waren beide teams aan elkaar gewaagd. Na 26 minuten waagde Wessel Westerhof met een strak schot het doel
van de Meer te bereiken. Roy Bussman zag geel wegens praten tegen de mekkerende scheidsrechter. Na 35 minuten was het
Boyd Mak,die met een hard schot op het De Meer doel schoot. IVV kreeg kansen mede door de inzet van Dylan van Os, maar
Daniel Schermer zocht het doel te hoog. Met nog 1 minuut te gaan was het Boyd Mak, die met een hard schot de keeper kansloos liet.
1-0 tevens de ruststand. Na de rust IVV onveranderd. Na 7 minuten was het Mitchell Dijkstra , die met een goede save de
nul hield. 4 minuten later een corner van Roy Buyssman, die door Daniel Schermer keurig werd ingekopt bij de 1e paal. 2-0 IVV.
De Meer moest verdedigen en IVV zag een doelpunt van Daniel Schermer wegens buitenspel afgekeurd. 15 min voor het einde een
corner, die Dylan van Os koppend doorgaf en Luca Bruijnesteijn tekende voor de 3-0. De Meer wisselde 3 spelers en bij IVV kwam
Jerry Buddingh er nog in voor de moe gestreden Raymond Mensah en Dylan van Os werd nog gewisseld, na een
goede partij door David Kooij. IVV ging met balbezit de wedstrijd uit en Jerry Buddingh zag nog onnodig geel. Even voor tijd kreeg
De Meer nog loon naar werken met een tegentreffer. Deze 3 punten waren zeer belangrijk en a.s. week gaan we naar Uitgeest en
dan moet er minimaal een gelijkspel of meer in zitten.???

IVV2 ontving Kampong3 uit Utrecht. In een gelijkopgaande wedstrijd werden de punten verdeeld d.w.z een 0-0 eindstand.
IVV2 speelde een goede wedstrijd met veel inzet en goed voetbal.

IVV3 ontving WSV30-3 en zij benutten het thuisvoordeel door de 3 punten in Landsmeer te houden. Het werd een 3-1 overwinning
en de doelpunten kwamen van Coen Bijvoet, Ruben Booliman en Remy Elsenmulder. Het einde werd ontsierd door
een zware knieblessure van een speler van ede tegenstander, die per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

IVV4 ontving in Landsmeer Ilpendam4. Altijd een strijd met een derby karakter, maar volgens coach Marc Zwaak werd het een
degelijke overwinning van 5-1. De doelpuntenmakers waren Terence Stro (3) , Jeremy Brouwer en Gijs Vogel.

Een mooie zondag voor onze club met drie overwinning en één gelijkspel.