Bekendmaking aftreden van Denis Brouwer (voorzitter) & Esther van Heusden (penningmeester) - IVV Landsmeer

Bekendmaking aftreden van Denis Brouwer (voorzitter) & Esther van Heusden (penningmeester)

31 maart 2023 8:30


Landsmeer

Tijdens de ALV van 15 maart jl. hebben de bestuursleden Denis Brouwer en Esther van Heusden bekend gemaakt aan het einde van het seizoen 2022/23 af te treden als voorzitter respectievelijk penningmeester. Dit betekent dat het dagelijks bestuur van v.v. IVV op dat moment alleen bestaat uit de tijdens dezelfde ALV van 15 maart jl. benoemde secretaris, Jaap Botman, bestaat. Jaap Botman is hiermee de opvolger van de afgetreden secretaris, George van der Heijden. Uiteraard wordt er naarstig gezocht naar geschikte opvolgers, zodat er aan het begin van het nieuwe seizoen (2023/24) weer een voltallig dagelijks bestuur in functie is, uiteraard aangevuld met de huidige bestuursleden.

 

Denis en Esther hebben aangegeven na een periode van 6 jaar te willen aftreden, en hiermee ruimte te creëren voor bestuurders met nieuwe energie en inzichten. Drukte in hun werkzame en privéleven spelen ook een belangrijke rol bij deze beslissing.

Uiteraard zullen zij ervoor zorgen dat hun opvolgers goed ingewerkt zullen worden, zodat het ingezette en succesvolle beleid voortgezet kan worden. Kandidaten die willen solliciteren op één van beide functies kunnen zich melden via:

 

 

Met sportieve groet,

Denis Brouwer & Esther van Heusden

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!